De Kust Wandelt In Een Lus

De tweede editie van 'De Kust Wandelt' t.v.v. de Vzw People4People / IkSEAje was opnieuw een succes!

'De Kust Wandelt In Een Lus' ging door op zaterdag 29 april 2017. Zoals de kleine naamsverandering doet vermoeden werd er ditmaal in lussen gewandeld. Het start- en eindpunt was ditmaal hetzelfde namelijk restaurant Harbour's Kitchen. Daarbij werd gekozen tussen een lus van 7,5 km - 15 km - 30 km - 76 km. Die laatste lus bedroeg exact hetzelfde aantal kilometer als het afwandelen van de volledige Belgische kustlijn.

Zelf betaalde je niks, maar elke wandelaar liet zichzelf sponsoren door het verkopen van steunkaarten.

Afhankelijk van de afstand verkocht je aan familie, vrienden of collega's een minimum aantal steunkaarten (zie lijst). Een steunkaart koste €5. Met elke steunkaart maakte je, net als vorig jaar, kans op een prijs! Voor de eerste editie waren er maar liefst 160 prijzen te winnen!!! De hoofdprijzen waren onder andere 2 fietsen geschonken door fietshandel De Spaak uit Houthave. Er waren ook 2 x 10 dagschotels te winnen bij onder andere restaurant Harbour's Kitchen. Een verrassingspakket t.w.v. €100 werd geschonken door F.M. Ook werden er 2 huishoudtoestellen van Veryzer verdeeld onder de personen die een steunkaart kochten.

Stap jij ook volgend jaar mee ten voordele van het goede doel? Of sluit je jou voor de eerste keer aan bij de meest gezellige wandeltocht aan de kust? Volg dan onze website voor het laatste nieuws.

Het bestuur wil graag via deze weg iedereen bedanken voor alle steun in welke vorm dan ook!

Ook proficiat aan de winnaars van de fotowedstrijd! Deze 4 dames verzamelden de meeste likes op een van hun originele foto's getrokken bij een van de sponsors van De Kust Wandelt In Een Lus. Ze wonnen iets lekker van Meester Marsepein Lams Anthony! Dit was hun winnende foto!

foto van Vzw People4People/ikseaje.

Het verslag van deze wedstrijd kan je terugvinden op onze Facebookpagina.

foto van Vzw People4People/ikseaje.

Hieronder vinden jullie nog enkele sfeerbeelden van de allereerste editie: