NIEUWSBRIEF

People4People-IkSeaJe biedt op regelmatige basis informatie en activiteiten aan voor zijn ingeschreven leden op de nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is opgebouwd met een bevestigingsmail. Wenst U zich in te schrijven voor de nieuwsbrief dan kan die via onderstaand invulformulier. Pas nadat U dan de bevestigingsmail heeft ontvangen en de ingesloten link heeft aan geklikt bent U effectief ingeschreven. ( Dit is om robotinschrijvingen en verkeerdelijke e-mails geen kans te bieden om op ons systeem in te schrijven en zo spam te veroorzaken bij de effectief ingeschreven leden.)

Wenst U uit te schrijven. Mail ons via het contactformulier met vermelding " nieuwsbrief annulatie"( via form <klik hier> )of maak gebruik van de uitschrijflink op de nieuwsbrief.

People4people-IkSeaJe maakt gebruik van het laposta-nieuwsbriefsysteem. Dit is een systeem die de wettelijke normen volgt inzake persoonsgegevens. Wanneer U merkt dat er toch inbreuken zijn tegen de bescherming van de persoonsgegevens, gelieve ons dit per direct te melden via ons contact-formulier. <klik hier>